mandag 17. november 2014

Krysslaser test 2015

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Godt utvalg av krysslasere og måleverktøy.

Handle smart - Spar penger. Vi tester ny sporhund fra Bosch. Rette linjer i metervis med krysslaser. Les også vår test av laser måler og vaterpass i skjønn forening.


Krysslinjer, enkeltlinjer og loddefunksjon – enkelt og nøyaktig. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test krysslaser billig i nettbutikkene.


Best i test i bladet Gjør det selv ble Leica Lino L2.

Jeg kjøpte en makita krysslaser på byggemessen i høst på impuls. Var det Leica som lagde denne. Med grønn krysslaser for proffene. Runar Daler Tagger: krysslaser , laser, Würth. Würth tilbyr nå en lett anvendelig grønn.


Vaterpasset har vært obligatorisk i enhver respektabel verktøykasse. Sjekk priser på best i test linjelaser. Men det finnes etter hvert også i moderne varianter med laser. Hvilket tilbehør inngår, hvor effektivt fjerner de hår, og kan de brukes i dusjen. Se hvilken epilator som ble best i test her.


Selvnivillerende krysslaser som gir horisontal og vertikal laserlinje. Foruten Quigo III følger det også med et praktisk universalfeste. Laseren drives med to AAA. Smidig liten krysslaser med enkel håndtering.


Leveres med praktisk MM 2-klemme. Vi har testet gressklippere. Hvordan håndterer de terreng, blir klippingen fin, og er motoren kraftig. Med meget skarpe laserlinjer.

Utstyrt med dioder for horisontallinje og vertikallinje. Alle vil ha glede av å ha. Er platesaksen til høyre- eller venstrehendte? Oversikt på minutter - tenger.


Bosch krysslaser quigo iii Bosch Quigo er en hendig og selvnivellerende krysslinjelasere som er svært nyttig hobbyhåndverkere når de skal sette sine. Rekkevidden er økt til hele meter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg