onsdag 12. november 2014

L brador arbeidsklær

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Arbeidstøy og verneutstyr av beste kvalitet til en god pris! Høy komfort gir arbeidsglede! Felles bekledning gir tilhørighet. Staut leverer arbeidsklær og verneutstyr med kvalitet, kunnskap og service. Vi har alt innen personlig verneutstyr.


Med stort fokus på funksjon, passform og følelse utfordrer de. Arbeide klær møter krevende skandinaviske været, noe som betyr pusteevne, fleksibilitet og god. Brador er svensk design på sitt beste. Stort sortiment av arbetskläder från svenska L. BRADOR er et eget varemerke levert av SKYDDA. Kolleksjonen dekker de fleste områder innen arbeids- og profiltøy.


Heldigvis har det begynt å skje ting på denne fronten. Snickers, og lansert en egen kolleksjon arbeidsklær for damer. Designede arbeidsklær med ett av markedets mest innovative og bredeste sortiment av arbeidsbukser til industri og bygningsarbeidere. Velkommen til WORK WEAR AS en leverandør av arbeidsklær , profilklær, verneutstyr, fallsikring og verktøy.


Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Utvalget inkluderer blant annet varselklær, funksjonelle klær, lette arbeidsklær og regnklær fra kjente produsenter som Blåkläder, L. Blant alle nyhetene finner vi det klassisk svarte komplettert med en bredere fargeskala, og økt. Kvalitetsklær beregnet for nordiske forhold. Funksjonalitet, passform og innovative løsninger er stikkord for L. Vi skaper arbeidsklær for bygnings- og industriarbeidere i Norden,. Kompositt tåhette med myk spikertramp såle for en helt metallfri sko.


Overdelen er i kraftig og smidig nubuck skinn med deler i tekstil som gir en kjølig følelse. B-top leverer yrkesklær for de fleste bransjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg