torsdag 6. november 2014

Nopro vanntank

Sammenleggbar vannpose med håndtak og skrukork, 5l, 10l Perfekt å ha med på tur. HYTTE- OG KJØKKENTANKER For hytter og fritidsboliger uten innlagt vann. Kjøkkentanker og hemssisterner rotasjonsstøpt av kulde- og UV-bestandig polyetylen. Vi utvikler og produserer produkter til ulike bransjer i Norge.


Personlig service og kvalitetsvarer. Her finner du våre populære vanntanker (egnet for komplette vannopplegg inne i hytta), vannkanner og beholdere, og norskproduserte. Sunwind Nopro Hyttekjøkkentank liter Innecisterne for vannopplegg på hytta. En stor vanntank til bruk i hytter der man har dårlig tilgang på ferskvann.


Enkelt vedlikehold med stor inspeksjonsluke. Vanntank med lokk, benyttes i Vera hyttedusjer. Vi utfører oppdrag for næringslivet. Kontakt oss gjerne for samarbeid. Gå til produkter Hent varer i. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hytteskole med løsninger basert på solstrøm, aggregater, propan og parafin. Smart alt-i-ett vanntank til en hyggelig pris. Koble bare til 12V og en enkel vannkran så har du rennend.


Vannet bæres inn i hytta i vannkanner og helles i tanken. Rengjøring av vanntank i bobil. Vinkel gjennomføring vanntank rød. Overgang avfallsrør PVC svart 28mm.


Uansett vannkilde kan det være aktuelt å rense vannet ved tappestedet. Plugg vanntank NOPRO universal. Rensemetode avhenger av om vannet skal brukes til gulvvask eller drikkevann. Siste nytt fra ditt nærområde.


Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Sogn og Fjordane. På infosenteret finner du kontaktinformasjon, lagerstatus, kjøps- og betalingsinformasjon, fraktalternativer, brukerveiledning, problemløser og support. Ta kontakt med NOPRO NOTODDEN AS.


Jeg har akkurat motsatt erfaring. Har samme lokk i min vanntank. Lakk bestandig litt hver gang jeg fylte tanken helt full. Easily share your publications and get.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg