fredag 7. november 2014

Stihl kombimaskin

Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. KM 1har en forenklet startprosess, stoppknapp så den alltid er startklar.


Tankes med vanlig oljeblandet bensin. Avhengig om du vil beskjære trær, klippe hekker.

Stihl KM 1R kombimotor 4-MIX. Maskinen er utstyrt med forenklet startprosess og en stoppknapp slik at maskinen alltid er. Perfekt til å beskjære trær, klippe hekker eller rydde opp i. En maskin - mange muligheter!


Du har som vanligt fri frakt. Her finder du maskiner til ethvert formål i haven, som. Vi har to forskjellige varianter. Den ene er med gummiskovler som egner.


KASEI KOMBIMASKIN RYDDESAG – GRESSTRIMMER – HEKKSAKS – MOTORSAG.

Styre för ergonomiskt ytarbete. Tankas med oljeblandad bensin. Mycket bra segdragningsförmåga. Ryddesag Velbalansert og effektiv. Hekksaks Bensin eller elektrisk.


Sterk, lettstartet ryddesag for profesjonelle som stiller høye krav til presisjon og. Det finnes mange fordeler med å velge batteridrevne hagemaskiner. De er stillegående, enkle å arbeide me har lav vekt og.


STIHL Gressrydder FS 4C-EM. Kombimaskin Alt i en maskin! For denne vidundermaskinen er virkelig noe for seg selv. Høy ladestrøm for svært rask og skånsom lading.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene. Bruksområder: Motorisert feiing av skitt, avfall, løv, snø og mye annet. Lisbeth Smith — star Min sønn er på vei hjem etter en bomtur hos dere.


Den första kedjesågen med elektrisk motor tillverkades.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg