torsdag 27. november 2014

Trillebår plast

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

PE 1Anleggsbåre i ROBUST plast. Robust trillebår med dypt og støtsikkert lasteplan i plast med stor kapasitet! Med lakkert stålramme, luftgummihjul.


Willab trillebår i plast passer perfekt for landbruket, staller og hage. Understellet er helsveiset og båre i gjenvinningsbar plast. Elektrisk stekepanne med nonstick belegg og glasslokk.


Kan brukes til både grilling og steking elle. Gjør det mer morsomt for barn.

Spader, skraper, løvkurver og trillebårer er ikke bare nyttige hjelpemidler til hagen og uteplassen, med også fine å bruke som pynt, blomsterkrukker eller. Dette er et velprøvd materiale som kombinerer lav vekt med høy styrke, ruster gjør det heller ikke. Glidelagret luftgummihjul (0-6) som passer til bl. Trillebåren har kasse i kunststoff. Gir barnet mulighet til å flytte san vann og større gjenstander fra et s. Lekesettet inkluderer trillebår i plast , bøtte i plast , vannkanne i plast , spade i plast , rake i plast og form i plast – CE-sertifisert.


Galvanisert stativ med frontstiver og tippbøyle. Lasteplanet i plast gjør at vognen blir lett og man slipper rust. TRILLEBÅR PLAST , BLÅ, TRALLNOR. Her er høstens smarteste hageredskaper 13. Sommeren er kanskje over, men du har fortsatt en liten hagejobb å gjøre før.


Fyll trillebåren med sand og kjør rundt. Stor trillebår på 1liter Helsveiset understell Reskirkulert plast Gummihjul med kulelager Perfekt for bruk i stall! Men jeg ser behovet - jeg kunne for eksempel hatt bruk for en litt dyp trillebår til å trille vann til hestene og slippe all bæringen.


Av metall og plast med lufthjul. Selve lastevogna er ofte av aluminium eller kraftig plast. Under Han-dynastiet på 200-tallet skal han ha konstruert en trillebår kalt treoksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg