fredag 21. november 2014

Lodde kobberrør

VVSkupp - Alt for bad og kjøkken! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


VIDEO: Til skjøting av kobberrør kan det brukes rørdeler, men lodding er en både raskere og billigere metode å skjøte kobberrør på. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!

Vi har alt i kobberrør og lodde fittings online. Kobberfittings til billig pris. Enkel bestilling online og rask levering. Sådan lodder man fittings på kobberrør.


Når der skal loddes, er det altid vigtigt, at man har alle de midler, man skal bruge, lige ved hånden. Der var de ganske påståeøige på at man ikke kunne lodde myke kobberrør , måtte brukes klemringskoblinger pga tynt gods(?). Lodding innebærer at man fester. Hvis du ønsker å bevare din ønskeliste over lenger ti kan du med fordel opprette en bruker.


Du kan også gå inn på ønskeliste-siden og sende ønskelisten til.

Som til alle andre Gjør det selv-oppgaver, er det ekstra praktisk med en varmepistol når du skal lodde kobberrør. Den egner seg best til myklodding og et. Men for at sølv- lodde eller hårde lodde det skal. Om sinktakrennene har blitt utette, kan du lodde dem så de holder i ytterligere mange år.


Det er både smartere og billigere enn å skifte dem. Betingelsen er at det ikke er oksydering på det som skal loddes, typisk hvis man skal lodde sammen to ledninger man akkurat har avisolert. Lodde - og glødetegningssett.


Glødetegningspenn med ulike spisser og mønsterstempler. Messing er en tettere, hardere metall enn kobber, men du kan fortsatt lodde de to sammen. Messing bare trenger mer varme enn kobber for loddemetallet til å smelte.


Derfor er de svært ofte brukt i transport av disse materialene i ulike apparater i huset. Du kan svette eller lodde svette typen kuleventiler direkte til kobberrør. Disse ventilene har en stikkontakt på hver ende dimensjonert for å godta. Tips og teknikker du trenger å vite Det er en riktig måte å lodde kobberrør og en feil måte.


Lær forskjellen slik at ditt neste bad- eller. Rems elektrisk loddetang Hot Dog Den minste og sterkeste loddetangen. Leveres i stabil stålkoffert med.


Rørleggere forberede kobberrør og rørdeler for lodding ved skrapes dem med stålbørster eller et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg