torsdag 2. april 2015

Arbeidsbenk verksted

Solide og praktiske arbeidsbenker. Bygg din egen arbeidsplass. Stort utvalg av solide arbeidsbenker - Høy kvalitet og alltid fri frakt!


Arbeidsbord med og uten skuffer, i flere forskjellige størrelser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Til garasje, fritidsrom, kjeller og verksted. Kraftig metallkonstruksjon med oppbevaringsrom, uttrekkbar skuff og hylle. Skive med hull til å feste verktøykroker i. Velg mellom ferdig oppsatte pakker eller bygg din egen arbeidsplass. Vi har prosjektert og levert en mengde verksted.


ARBEIDSBORD FOR VERKSTED OG INDUSTRI. Med et praktisk utformet arbeidsbord eller arbeidsbenk imøtekommer vi dine krav til en effektiv arbeidsdag. Altistore har et meget stor utvalg av skikkelige arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, lager og verksted.

Her finner du industrimøbler og verkstedinnredning. Hvorfor nøye seg med én lang arbeidsbenk når mulighetene blir mange flere med to separate benker på hjul? Vi viser hvordan du bygger et komplett verksted du kan. Bilen trenger ikke ta all plass i garasjen. Her kan du se hvordan vi innredet garasjen til så den kan brukes som verksted , garnerbod og til oppbevaring.


Skuffeseksjoner verksted (41) Begrens utvalget. Verktøytavle til arbeidsbenk. Sjekk ut arbeidsbord på hjul.


Det er viktig at du velger eller lager en arbeidsbenk som passer til dine behov. Vi gir inspirasjon og veiledning til valg av arbeidsbenk. Kjøp skikkelige arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, kontor, lager og verksted her. En arbeidsbenk kan være så mangt, det kommer helt an på hva slags arbeide som skal gjøres på den.


Vi har brukt mange forskjellige løsninger gjennom. Oljeindustrien og Bilindustrien er nok hovedtyngden av kundene gjennom år. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Arbeidsbenk på hjul MATCH Stabile og fleksible arbeidsbenker på hjul.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg