torsdag 16. april 2015

Borhammer bor

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Det følger også med fire bor samt en. Borhammer med optimert forhold mellom effekt og vekt i SDS-plus-kategorien av batteridrevne verktøy. Borhammeren har et lite innebygget hammerverk, som ved å komprimere luft.


Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring. Den konsentrerte kraften i borhammerne fra Bosch takler selv den tøffeste motstand. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Borer du i mur med slagdrill? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. T-formet slagbormaskin fra DEWALT med active vibration control. For boring og lett meisling i betong, murstein, myk mur og tre.


Eget servicesenter for alle varer. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Beste Priser På Borhammer.


Bosch Borhammer med SDS-plus GBH 2-DFV - Den kraftigste i sin klasse, Den høyeste borekomforten og meiseleffekten i klassen, lengre levetid enn andre. For en borhammer eller slagdrill er et bor som er designet for å penetrere mineralske materialer som betong eller stein. Og en borhammer kalles dette nettopp fordi. Kraftig bensindreven borhammer for både bor og meisel jobber. Maks borediameter i betong ( bor med TCT-kjerne) 1mm.


Borhammer er en maskin for å bore hull, og ofte meisle, i mineralske materialer som stein og betong.

Den har et slagverk som slår på den enden av boret som er. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Elektriske maskiner for boring og meisling i betong, tre og andre materialer.


Borhammere, kombihammere og meiselhammere med tilhørende bor og meisler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg