mandag 13. april 2015

Hullsag harde fliser

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Norges største nettbutikk for salg av fliser , VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Jeg har noen rimelig harde fliser som forblending på pipe og rundt peisinnsats,.


Hullsagen har sentrumsbor med sekskantfeste. Noen store hull vil dekke flere fliser. Da har du behov for å skjære en kurve som blir en del av hele. For fliser , tegl, marmor etc.

Sentrumsbor med 6-kantfeste. Veleg­net hard ­met­all­sag for raske kutt i treverk opp til 60mm tykkelse, MDF plater (pan­elplater), teglstein og Leca. Herdende hard metall skjær. Av og til må en lage hull i fliser.


Skal du bore i fliser skal du også tape over hullet med. Til å kutte hurtig gjennom porselen, glass, keramikk, betong og sten. Progressivt tannet hullsag til hulltaking i stål, lettmetall, tre, gips og plast.


Produsert i HSS M3-bimetall. For optimal boring i alle former for fliser fungerer Pro-fit diamantbor og dimanthullsager perfekt for. En perfekt hullsag til hulltaking i tre, gips, plast, stål og lettmetall. Til hulltaking i glass og keramiske fliser.


En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask. Klosettsete Nautic hardt ,. Jeg skal legge fliser i entreen, og vil legge dem diagonalt. Det medfører en del lange snitt.


Hvordan knekker jeg enklest de harde flisene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg