onsdag 8. april 2015

Drill test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.


Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene, er det en av disse du skal ha. TV Hjelper deg har testet de kraftigste. Se hvilken kraftig maskin som ble den store vinneren.


Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor.

Test av 18V proffdriller Den ene drillen tålte ikke å falle i gulvet. Liten og svært lett drill med en utrolig kondis. Alle drillene gjør en god jobb som skrutrekkere i en test som svenske Testfakta har gjennomført. Undersøkelsen omfatter åtte batteridrevne bor- og.


God balanse er en viktig egenskap hos en god drill. Vi har testet seks ulike er fornøyd med resultatet. Selv om batteridrillene er små, betyr det ikke at de ikke også er sterke.


Her kan du se vår nyeste test av batteridriller på 18. TEST : Riktig drill og bor må til for godt resultat i stein og mur. I tillegg er det i kveld klart for Norges største test av drill , sammen med kjendis-snekker Otto Robsahm. Batteriverktøy har dyttet 2volt ut i glemselen. Klikk Stor, tung og sterk.


Få vil ha ledning om det kan unngås. Utvalget av ulike batteriverktøy er blitt helt formidabelt. Sammenlign pris på drill og slagdrill.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill, vinkelboremaskin - blant 3varer.

A drill stem test (DST) is a procedure for isolating and testing the pressure, permeability and productive capacity of a geological formation during the drilling of a. Well tests conducted with the drillstring still in the hole. Often referred to as DST, these tests are usually conducted with a downhole shut-in tool that allows the.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg