mandag 6. april 2015

Keter redskapsbod i plast

Finn keter redskapsbod i plast. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Høsttilbud -Robust grillbor inkludert rustfri benkeplate i 3rustfritt stål. Værbestandig og vedlikeholdsfri plastbod med fast vindu, fuktbeskyttende gulv og låsbar dør (hengelås selges separat). Rydd unna og hold oversikt over hageredskaper og annet utstyr med en kjekk redskapsbod eller div.


Du kan enkelt oppbevare hageutstyr eller annet, trygt og godt i skuret.

Vedlikeholdsfri og værbestandig redskapsbod i plast for oppbevaring av puter, grill, søppelkasser, hageredskap og mye annet. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Praktisk redskapsbod til hagen i. En klassisk redskapsbod med laftede vegger i kraftig materiale.


Boden er på m² og har god lagringsplass. Boden har kraftige vegger og god plass til oppbevaring. Med en redskapsbod kan du få plass til alt det du ikke ante at du hadde, men som likevel fyller opp på loft, kjeller og i bod.


En pen og praktisk redskapsbod eller en stor putekasse.

Den er værmotstandsdyktig, solid og varig, og leveres med gulv. Den tar liten plass, men rommer mye. Dette er et vedlikeholdsfritt materiale. Gulv som tåler plenklipper Låsbar.


Ubrukt, umontert, i uåpna originalemballasje. Utebod med god kvalitet av plast i en fresh farge. Denne kan også males hvis ønskelig. All sheds come in various attractive colors and sizes. En praktisk og smart bod for oppbevaring av hageredskaper, grill, puter og annet utstyr.


Keter Hagebod Oakland 759. Sjekk priser på keter redskapsbod. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp keter redskapsbod billig i nettbutikkene.


På utkikk etter ny redskapsbod , anneks eller gjestehytte? Kjekt å ha i hagen til redskaper, eller er det kanskje behov for noen ekstra sengeplasser på hytta? Plassbesparende bod som gir deg ekstra plass til hageredskaper og hagemøbler.


Leveres som byggesett inkludert gulv og. De fleste har for mange redskaper, og for liten plass.

Heldigvis har vi løsningen - finn billig bo utebod eller redskapsbod for oppbevaring. Oftast är det galvaniserad. Redskapsbod i plast eller plåt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg