fredag 3. april 2015

Polykarbonatplater til drivhus

Drivhus til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Ta vare på plantene dine hele året. Se utvalget og bestill i dag! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser! Vi har drivhus med værgaranti! Bytt ut dine gamle glassruter med uknuselig polykarbonatplater.


Send Polykarbonatplater for drivhus 22-Lexan. Bytt til isolasjonsplast Har du et gammelt drivhus med glassruter, kan du enkelt bytte ut disse med isolasjonsplast – som holder fra.

Et drivhus gir en morsom mulighet til å dyrke egne grønnsaker, blomster og urter. Men mellom kjøkkenhage-drømmen står noen formaliteter som må på plass. Kvalitetsprodukter til beste pris. Se vårt store utvalg av drivhus , vinterhager, veksthus, grønt hus og ute-stuer.


Solid materiale i flere ulike størrelser. Stalldør i Juliana Premium 19mMed polykarbonatplater Når det gjelder dører til drivhus : Høyden på terskel: Trinnfri terskel er å foretrekke. Vårt mål er å skape trivsel og legge til rette for sunne. Rammen er laget av 1 værbetandig aluminium. Mannen min skal bygge drivhus til våren.


Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt slike polykarbonatplater til å skjære opp selv? Går du med planer om å skaffe drivhus i år? Her får du gode råd og tips fra hage­blogger Espen Skarphagen, som brukte påsken i fjor til å sette opp. Solid drivhus med gode løsninger og aluminiumsprofiler som er perfekt for en hobbygartner. Med et drivhus har du også muligheten til å dyrke planter som kanskje ikke ville vokse i din del av verden hvis du ikke hadde et drivhus.


Mythos fra Plantasjen har ramme i aluminium, og vegger og tak av polykarbonatplater på mm (doble lag).

Om du ønsker deg et lite drivhus til hobbydyrking eller et stort drivhus du kan benytte som et luksuriøst lysthus – så finner du det hos oss! Hvor kjøpe polykarbonatplater ? Gleder meg til jeg får råd til et skikkelig drivhus med ordentlig kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg