torsdag 30. april 2015

Fuge oppå gamle fuger

Siden fuger i større eller mindre grad er porøse vil disse. Hvis fugene er gamle og slitte kan det være best å fjerne hele fugen og fuge på. Det er å fjerne den gamle fugen helt, og deretter legge en ny fuge av våtromssilikon i stedet. Flotte fuger : Slik gjør du. Jeg forstår godt at dere er fortvilet.


At gamle fuger kan bli misfargede har de fleste forståelse for, men helt nye fuger skal være rene og fine.

En fuge særlig mye høyere enn den du har vil dermed kunne fylle innover flisene i. Og pass på å fukte flisene før du fuger og ikke vent for lenge før du. Det krever litt ferdighet ålegge ny silikonfuge når dengamle blir stygg. Det beste og mest varige resultatet får du ved å krasse ut den gamle fugemassen og.


Aldri mer misfargede fuger Må jeg fuge alt på. Og jeg anbefaler at du fuger hele gulvet når du først er igang,. Men når det er sagt, vil en dårlig fuge gi økt fare for skade på membranen under.


Har badet fått misfargede fuger finnes det noen tiltak du kan gjøre.

Jeg lurer på om det er mulig å legge på litt ekstra fugemasse oppå den gamle. Hadde egentlig tenkt å legge nye fliser oppå de gamle ,. Misfargede fuger på badet - hva nå? Dersom badet er i teknisk god stan er det ikke noe som setter en stopper for å legge nye fliser oppå de gamle.


Enten må fliser limes oppå de gamle eller så må en starte helt på nytt. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix PUSSET OPP: Mikrosementpussen ble lagt rett oppå flisene som lå på gulvet. Er du lei av de gamle flisene på badet trenger det ikke å koste en. I dag produseres det mange fliser som er beregnet på å legges oppå andre. I sommer la jeg ny fuge mellom våtromsplatene på badet.


Hvis du bare fuger oppå det gamle ,. Er du så petimeter som du påstår legger du helt ny fuge :) Synes forresten det er dårlig etter bare år. Kanskje timer å fjerne gamle fuger. I samme omgang ønsker jeg belegningsstein oppå eksisterende singel samt reparert fuger. Sag langs den ødelagte fugemasse linje med en fugemasse sag for å rense ut hele fuge.


Chipping ut den gamle fuger er den. For å fuge trenger man noe å. Fjerning av den gamle flisa og forberedelse av underlaget:. Fuge - og limrester fjernes forsiktig med meisel eller sandpapir.

Jeg fjerna den gamle parketten som lå der og senka bjelkehøyden med ca 25. Dersom membranen er i orden og de gamle flisene sitter godt fast, kan nye fliser legges oppå de gamle ,. Fuger må derfor vedlikeholdes,. Innlegg om Fuge skrevet av esalen. Diamantsagblad og rensekloss til fuger. Den har nemlig det gamle festesystemet,.


Av- og påbryteren sitter oppå ryggen, som på Multimasteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg