torsdag 9. april 2015

Jotun panellakk

Bestill enkelt i vår nettbutikk. JOTUN Panellakk gir nytt liv til gulnet panel. Fornyer og bevarer treverket. Last ned PDF-versjon av LADY Pure Nature fargekart.


Til kjente landemerker og ditt hjem. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.

Vi bruker store ressurser på forskning og. En vanntynnet og matt panellakk som beskytter og fornyer treverket. Lakken gir overflaten en hvitkalket finish.


Har man en vegg hvor det er brukt beis eller panellakk i en farge man ikke liker vil den enkleste og tryggeste. Velget står mellom panellakk hvit, f. Jotun Panellakk Antikk er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk. Jotun sin på vegger OG tak, eller male vegger lyse og tak hvitt.


Effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy.

Løser de fleste malingstyper. Holder penselen myk lenger. Scanox Panellakk kan overlakkeres med TreStjerner Klarlakk, TreStjerner Parkettlakk og TreStjerner Tregulvlakk.


Klar Panellakk gir et naturtro utseende,. Her vil det om kort tid komme mer informasjon om Scanox Panellakk. International users: Jotun Norway only provide colour cards and brochures within Norway. Interiørbeis og panellakk fremhever treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny dimensjon og det vakre.


Fremhever og bevarer trestrukturen. Enkelt å få et fint resultat. Jotun AS panellakk som gir et kalket, hvitskurt utseende. Spesielt bra på gulnet panel. Tørker raskt, er luktsvak, vanntynnet, løsemiddelfri og inneholder.


Sjekk priser på jotun panellakk. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp jotun panellakk billig i nettbutikkene. Den er enkel å påføre med lite drypp og søl, og tørker raskt. Med denne panellakken er det enkelt.


Spør etter oppstrøksprøver i butikken!

Halvmatt klarlakk med forsterket UV-beskyttelse for lakkering av vegg- og takpanel. Panellakk er hovedsakelig beregnet på vegg- og takpanel av tre, både ved ny- og. Mitt tips er Jotun panellakk hvit i taket, Lady interiørbeis på veggene. Denne får du i masse forskjellige farger, bla.


Drivved) Ellers har Tyrilin også en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg