tirsdag 14. april 2015

Wibe stillas

Lett å håndtere og enkelt å montere. Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Totalleverandør av stillassystemer. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere.


Vi tilbyr en pålitelig løsning for alle.

Vi selger sikkerhet i hvert trinn. Den vanligste årsaken til at ulykker skjer er at stigen sklir. For å unngå dette er det viktig at stigen plasseres riktig. Med våre komplette pakkeløsninger.


Det var den første stigen som var produsert av stålrør, og knapt noen. Rullestillas skal være sikre å klatre i og arbeide fra. MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp, stillas med mer.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.

Skyvestige Wibe 10m Proff En fleksibel stige som kan bli lenger ved behov. Lettmontert rullestillas med overlappende staging og smarte. Hitta rätt reservdel Fyll i artikelnumret på din stege för att hitta rätt reservdel, om du inte vet scrolla ner så guidar vi dig.


På jakt etter stillaspakke? Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. Beskytt inventar og dører mot skader fra stillas med Zarges stillasbeskytter. Bukk Wibe En kraftig arbeidsbukk som tåler tøff, daglig bruk. Utsvingte ben og en stor topplate.


Alt dette for å gi håndverkeren sikkerhet i arbeidet. Zarges Klappstillas Z 4er et robust og lett klappstillas i aluminium, godkjent for proffbruk. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. En av våre beste detaljer på våre stillas er kloen,.


Vi har alt fra ferdig stillaspakker av rammestillas og rullestillas til enkeltkomponenter til stillas. Har jobbet som stillasmontør, og skal nok i løpet av morgendagen vurdere om dette er en brukanes stillas. Skal komme med tilbakemelding!


Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av stiger,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg