onsdag 19. august 2015

Beslag til gammel kommode

Stort utvalg og gode priser. Kjøp Kommode hos Trademax. Bilder til nettsiden tatt av fotograf Nils Petter Aalan. Original funnet på gammel kommode. Løve beslag stående nyrenessanse støpt messing med.


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din.

Låser, ringeklokker og tilbehør til dører. Brukte møbler kan komme til heder og verdighet igjen, og det er ikke så mye som skal til for å gjøre et møbel mer. Gammel kommode med avrevne beslag ,. Håndplukket vintage detaljer til dit hjem, sjove gamle ting og designklassikere til køkken, hus og have. Danmarks største udbud af stofledninger, ren retro. Vi har nå 1gammel kommode til salgs fra Finn.


Antik og Gamle møbler forhandler forskellige former for møbelbeslag. Beslagene er støbt i massivt messing og er kopieret efter originale gamle møbelbeslag. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer.

Vi importerer knotter og håndtak til skuffer. En gang afsyring og pæne skuffe beslag vil få disken til. Beste Priser På Beslag Til Kommode. Annoncer med Messingbeslag på DBA.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Har også 2år gammel velholdt mahogni sofa. Forside Interiør, møbler og trapp Nye skinner til gammel kommode. Små skuffer er smart til småsaker, og en liten kommode som denne fra HK Living kan stå oppå en større kommode eller inni en.


Fra gammel og slitt til ny og. Grebet er lavet af metal i gammel stil, Brug dem til din kommode , skænk, købmandsdisk eller måske dit. En kommode behøver ikke bare at være en kommode , der har til formål at skjule nipsting. Med en klat maling og lidt kreativ kærlighed kan en gammel kommode eller. Massiv fyrretrækommode , pæn i udformingen , som det ses på billede mangler der beslag til skufferne.


Antallet af skuffer varierer fra til de store chiffonniere med 8-skuffer. Fin gammel kommode med skuffer. Denne kommode er nok gammel og har flere revner og slidhuller i overfladen,.


Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Knopper, knager og beslag - vi har et kæmpe udvalg. S-krogen er smart til at hænge på forskellige stænger eller vandrør.

Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg