onsdag 12. august 2015

Fliskutter vannsag

Flishugger av høy kvalitet, både elektrisk og bensin. Med denne fliskutteren kan du enkelt våtkappe både fliser og klinker. Vannet sørger for at du slipper plagsomt støv fra flisene.


Proff fliskutter til harde fliser, kutter fliser opp. Raimondi pikus 1vannsag for flis.

Stor maskin til en rimelig pris. Vi har nå vannsag fra Finn. Skal du i stedet flislegge et utvendig hjørne, for eksempel inn mot en vindusåpning, er det en elektrisk fliskutter , en såkalt vannsag , du skal bruke. Vannsag til fliskutting selges. Brukt til kapping av flis til bad.


Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse. Riss og knekk flisekutter fra Mjølner.

Effektiv og brukervennlig flisekutter til middels krevende arbeidsoppgaver har utskiftbart kuttehjul og. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Handle smart - Spar penger. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Kraftig og robust fliskutter med stor presisjon for alle typer flis. Fliskutter , flisekutter, vannkutter, vannsag. Trykk for å vise mer KR per dag. Perioderabatt er tilgjengelig.


Velg datoer for å se totalpris. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! En liten og praktisk fliskutter som forhindrer støv samt overoppheting av flisen under kutting.


For våtkapping av keramiske- og naturstein fliser med maks høyde 30. W vannsag med diamantblad. Ved svært smale avskjæringer kan det være aktuelt å bruke en diamantsag fordi en fliskutter ikke kutter av smalere biter enn ca.

UTLEIE av fliskutter med 600W effekt. Dette finnes som regel hos. Det du ikke har av spesialverktøy, som for eksempel fliskutter og elektrisk vannsag , kan du leie der d. Når du skal kutte en flis er det viktig å legge flisen helt inntil landet, som vist på bildet.


Det er også oppgitt to mål på lengdemåleren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg