mandag 24. august 2015

Bahco kombinasjonsvinkel

BAHCO verktøy er lagerlagt av forhandlere over hele verden. Finn din nærmeste forhandler her. Cookies brukes på dette nettstedet for å forbedre din surfing, til å utføre trafikkstatistikk, for å lette deling av informasjon på sosiale nettverk og vise. Vinkel utført i ett stykke i svensk kvalitetsstål.


Ut og innvendig målskala på begge sider. Produsert i eloksert aluminium. Alfa x avleses på venstre siden av skalaen og Beta x på høyre. Kombinasjonsvinkel – Savage.


Følger med egen spiss til å tegne på metall. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handle smart - Spar penger. Sjekk priser på m bahco. Nøyaktig og presis vinkel.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp m bahco billig i nettbutikkene. Gradskiven har gradinndeling 0-180° i begge retninger.


BAHCO BAUFILBLADER (Sandflex) Brudsikkert fleksibelt bimetallblad til saging i alle materialer, også verktøy- og rustfritt stål. Skjære Total Varelengde lengde nummer EForlenger EBAHCO JUSTERBART. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


KOMBINASJONSVINKEL HULTAFORS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg