tirsdag 4. august 2015

Stiftepistol luft

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch, enten som mobil batterimaskin til hobbysnekring og dekorarbeider, eller som allsidig kraftpakke med ledning til. Rapi Bosch og Cocraft, kan brukes til så mangt.

Heftepistolene våre, fra bl. Hos MAXBO finner du hendige stiftepistoler i proff kvalitet. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Dykkertpistol til stifter på lengde fra til mm.


Magasin med plass til 1stifter. Stabil maskin med balansert tyngdepunkt og gummibelagt håndtak. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


Spikerpistoler drevet av trykkluft eller av gasspatroner er svært utbredt blant profesjonelle håndverkere.

Forside Konstruksjoner og isolering Biltema stiftepistol til smartpanel og tak? Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handle smart - Spar penger. Ergonomisk utforning, rekylfri.


Stiftepistol for smaltråd og spiker. Har universalmagasin for bruk av smaltrådklammer alternativt spiker uten omstilling. AirStrike teknologien gir den kompakte sptiftepistolen komprimert luft som gjør den vedlikeholdsfri og uten kostnad.


Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden. Er det noe du ikke finner her så. Hos TM-Materialer finder du dit nye el- og luftværktøj. Køb online til favorable priser. Bosch PTK LI Batteridrevet stiftepistol Den praktiske batteridrevne stiftepistolen PTK LI fra Bosch er lett å bruke.


Med Li–ion–teknologi oppstår det. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Lett stiftepistol med høy ytelse Jevn påfyllingsmekanisme Kompatibel med nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg