tirsdag 4. august 2015

Hagetrommel

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Væske eller sandfylt for mer vekt. Hagetrommel Solid hagetrommel fylles med vann eller sand.

Vekt med vann ca kg, med sand ca 1kg. Benyttes til å anlegge gressplen og. Kan fylles enten med vann eller sand. En plenrulle sikrer at jorden eller underlaget pakkes riktig.


Plentrommel - l kan fylles med vann eller sand. Trommel i 5mm stål (A3). Farge : Blå - Pantone 294U. Sammen med blomster, prydbusker og trær gir den.

Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Denne hagetrommel en er ideell for nylig sådde frø eller planering av ujevnt underlag. Den kan også brukes etter at plenen er gjødslet.


Når den kombineres med de. Plenvalse som gjør underlaget slett. Passer til plentraktorene i seriene Tog T6. Sjekk priser på plentrommel. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp plentrommel billig i nettbutikkene. Gå til sidene om vannstyring for et bredt utvalg av hageslangeruller. GARDENA har både veggmonterte slangeruller og vognmodeller. Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger til å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel gressklippere, vertikalskjærere, hekksakser.


Fylt med vann veier den 48kg, og fylt med sand veier den 62kg. Ser dyre ut, de jeg fant når jeg søkte.

Men Maxbo så ut tilå ha til utleie. Plenrulle til salgs fra Kr. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg