torsdag 6. august 2015

Honda høytrykkspyler

På utkikk etter høytrykkspyler ? Drømmemaskiner som får frem smilet. Bryter for Kärcher høytrykkspyler. Eks mva kr 42Inkl mva kr 5200.


Alt fra hvordan du bør vaske huset utvendig og hva du bør velge dersom du har behov for en høytrykkspyler.

Messingplugg for Kärcher høytrykkspyler. Fuglekvitter er vel og bra og et sikkert vårtegn. Det er det også når høytrykksspylerne starter opp og feier unna vinterens etterlatenskaper. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En praktisk og allsidig høytrykksrenser. Med fullt fleksibel styrkeregulering og ekstra kraftig induksjonsmotor for regelmessige eller store rengjøringsoppgaver.


En høytrykkspyler har mange bruksområder, og med en Kärcher høytrykkspyler kan du fjerne vanskelig skitt på sekunder.

Vi har et stort utvalg høytrykkspylere. Papernet luksus tørkepapir Z-falset Høy komfort tørkepapir produsert i 1 nyfiber og med Dry-Tech TAD teknologi. Velkommen til Motorsenteret!


Honda står for kompromissløs kvalitet og er verdenskjent for utvikling og produksjon av biler, motorsykler, 4-takts bensin- og dieselmotorer, 4-takts. Kraftig mobil høytrykkspyler fra Foma! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! En kraftig, lydløs høytrykksvask på 1bar med maks.


Utstyrt med robust og holdbar induksjonsmotor med lang holdbarhet for. Bensindrevet høytrykkspyler med Honda 5Hk motor. Vår mest solgte modell til håndtverkere som er lei av manglende tilgang på strøm, eller et. Strømaggregat leveres i dag i mange ulike størrelser og varianter. Engrosservice har stort utvalg av diesel og bensinaggregater som er de mest solgte i Norge.


Maskinen kan opereres uten. Gilwilly Industrial Estate. Nilfisk Ltd Nilfisk House. Info om bensindrevet høytrykkspyler. Resultater fra søkemotorer!

Høytrykkspyler og støvsuger Proff (20) Jordfresere og kompostkverner. Norges største bilpleieforum for entusiaster. Her finner du guider og diskusjoner om bilvask, polering og generelt vedlikehold av bilen. Nye Skog og Hage AS på Lillehammer selger og reparerer de fleste produkter du trenger i hagen eller i skogen.


STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, hekksakser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg