fredag 28. august 2015

Vedkløyver bensin

Vi fører bensin og elektriske, og har rask levering og fri frakt! Sjekk ut bensin vedkløyver. Ta kontakt for leveringsdato. En skikkelig kraftplugg av en vedkløyver med tonns trykk og meget kort kløyvetid! Du kan kløyve opptil 4stk.


Bensindrevet, hydraulisk vedkløyver med tonns trykkraft.

Kløyveren stopper hvis du slipper spakene. I sortimentet vårt har vi elektriske, bensin , traktor og ATV vedkløyvere. Docma Cutmac SVG7er en bensindrevet vedkløyver med en 6. Hk motor og en god arbeidshøyde.


Hei Jeg har ikke traktor og lurer på å kjøpe meg en bensindreven vedkløyver. Vedmaskin å anbefale til småskala produksjon. Vi har testet vedkløyverne ved å kløyve flere hundre kubber av varierende størrelse, treslag og kompleksitet over flere sesonger.


Hver vedkløyver har blitt. Girdrevet vedkløyver fra Gardentec med hele tonns trykk.

El-drevet helhydraulisk vedkløyver med stillbar kløyvlengde - cm. Tilhengermontert bensindrevet vedklyver. Vedklyver – tonns klyvekraft. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Pent brukt benzin aggregat, meget start villig,. Elektrisk vedkløyver på 230v med en kløyvekraft på hele tonn. Da kommer du langt med en liten vedkløyver.


Hos enkelte leverandører kan du også velge om du vil ha bensin eller elektrisk drift. Vi kan tilby mange gode løsninger - vedkløyver og vedkapper, stativ og oppsamlingsbor og sist men ikke minst praktiske kløyvekniver,. Lett å frakte da kløyverkniven er den bevegelige delen, og kan trekkes inn.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se deg for når du kjøper vedkløyver. Forskjell på løvsuger og -blåser? Buskrydderen – ugressets VERSTE fiende. To arbeidshastigheter med trinnløs regulering.


En svært solid og kraftfull vedkløyver. Stor effekt og fleksibelhet i en kompakt størrelse. Japa 2er en lett bevegelig maskin med rå kraft kombinert i en liten størrelse.

Den lille størrelsen og lave.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg