fredag 14. august 2015

R bergersen lås og beslag

Finn r bergersen lås og beslag. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lås og beslag , brannvernsutstyr, safer og nøkler. Vi er spesialister på lås og beslag til dører, møbler, baderom og kjøkken med unike produkter fra anerkjente merker og designere.


Vi levererer også porttelefon.

Kom gjerne innom vår butikk, som ligger i Trondheimsveien 4 og se vårt. Her kan du komme med spørsmål, erfaringer og omtale våre produkter. Bergersen AS, Oslo, Norway.


I tillegg til klassiske og tradisjonelle beslag som dørhåndtak,. Butikk i Trondheimsveien på Sofienberg! Vi bistår mennesker og virksomheter med å finne og å utvikle sitt unike potensiale.


Oppslagsverk til produsenter og leverandører av hus og husrelatert materiell. Alt innen tak og blikkenslager arbeid. Vi utfører taktekking i hele Oslo og Akershus.

Med fine innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt raskt og enkelt. For dører med maksvekt på kg og minimum dørtykkelse på mm. Dette stillegående skyvedørssyst.


Beliggenhet Oslo, Oslo, Norway Bransje. Nordstrand Lås og Automatikk AS. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet ved å bruke avmeldingslenken i e-postene du mottar fra. Beslag , hengsler og montering;.


Skyvedørsbeslag Retro av pulverlakkert stål. Leveres komplett med stk. Beregnet for maks dørbredde 1cm. Håndtak, beslag og råglass. Vi er lokalisert sentralt i Oslo med kontor og lager.


TrioVing - Norges ledende leverandør av lås og beslag. Skuffen og dørene har integrerte trykk-åpne- beslag ,. Vi benytter informasjonskapsler og lignende teknologi (kalt cookies) for å gjøre våre sider og tjenester enklere å bruke, samt å tilpasse våre sider og. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer.


Vi importerer knotter og håndtak til skuffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg