fredag 7. august 2015

Biltema sirkelsag test

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære. Se video fra vår test av vannløselig maling. Sirkelsagen er det el-verktøyet som flest har i hjemmet.


Du bruker den til å lage rette snitt, og kan. TEST AV SIRKELSAGER MED BATTERI Så gode er billige sirkelsager på batteri. Hva er den beste spenningen for sirkelsaga ? Vi testet aktuelle modeller.


Har selv kjøp ei billig sirkelsag på europris til bare noen få kroner. Bordsirkelsaga er egentlig ei håndsirkelsag som er snudd på hodet og montert i. Test av bordsirkelsager Bordsirkelsag. Presist kapp med sirkelsag Du vil helt sikkert finne deg en favoritt blant alle modellene våre. En sirkelsag som passer til akkurat dine prosjekter.


Med dette verktøyet kan du tidseffektivt kappe og kløyve plater og planker både i lengden, bredden og på tvers. Biltema Bil, MC, Båt, Friti Hjem, Kontor-Teknik, Bygg,. Det er store forskjeller, og dyrt er ikke nødvendigvis best, viser svensk test.


Kraftig sirkelsag som veier så lite som kg, har maksimal sagedybdekapasitet på mm ved 90°-saging og kan gjæres trinnløst opptil 48°. Kombinasjonen har sine for- og ulemper. Er du ute etter en sirkelsag med et helt OK dykksagfunksjon,. TEST : Bosch GST 1V-Li Professional. Finn din neste sirkelsag hos oss.


Vi har toppmodellene fra kjente merker som Bosch, DeWalt og Hitachi med flere. Bredt utvalg og gode priser. Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg