onsdag 28. oktober 2015

Beltetrillebår selges

Finn beltetrillebår selges. Selges som den står og vist på bilder. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mini dumpere.


Det finnes ett stort utbud av Mini dumpere av flere olike merker og modeller. Starter men går verken framover eller bakover. Har sprekker i kasse,ramme og skuffe. Vi har nå minidumper til salgs fra Finn.


Beskrivelse: Hel og pen dumper i god teknisk stand selges. Vakker allsidig araberhoppe selges , kat. Kjekk Atv tilhenger selges. Produsert av sele sveis på Jæren.


Har en beltetrillebår som tar 500kg som kan selges med også! Vi er størst i Norge på maskinutleie til bygg- og anleggsbransjen, industribedrifter, offentlig virksomhet samt privatmarkedet. Vi leier ut minigraver, beltetrillebår,. Man kan avtale privat visning med min megler og vi kan bli enige. Du får jorden inn ved hjelp av kranbil med grabb og eventuelt en beltetrillebår.


Her viser vi deg et utvalg av alle våre produkter for hage og park. BEHOLDNING OG MODELLER KAN AVVIKE FRA AVDELING TIL AVDELING! Vi er Østfold største kjedeuavhengige utleiesenter for maskiner og utstyr. Lavik Maskinsenter har eit rikt varesortimentet og stor kompetanse innan mellom anna maskin, jernvare, bilutleige og bryggevarer. Find MAN, Mercedes-Benz, Volvo, Iveco, Kel-berg, Scania, CLAAS, Caterpillar, Grimme, HE-VA, John Deere, Knapen for sale on Machinio.


DREAM OF NORWAY CARAVAN AS. Vi i Dream of Norway har års erfaring innen husvognsalg og -transport. Etter mange år i denne bransjen har vi tilegnet oss meget god. Lifter, Minigravere, Dumpere, Minilastere og mye mer. Beltetrillebår med frontlaster, maks.


Helt ny globo designer lysestake selges da den ble for stor for min. Pen rotting-salong ( Langlo) med dunputer selges. Men, beltetrillebår er bestilt.


Identisk maskin selges som AXO 5. men koster mer enn dobbelt så mye Det med å heise hele planet opp er jo smart! Easily share your publications and get.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg