mandag 26. oktober 2015

Valpegård i stoff

Sjekk ut valpegård i stoff. Vi har nå valpegård til salgs fra Finn. Valpegård i metall med stk elementer 61xcm. Vi sender valpegårder over hele landet. Søk etter valpegård på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på valpegård fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Sett sammen eller flere for å lage en innhegning, alt etter behov. Et element måler 72xcm. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Og verdens største Hunter Shop in Shop.


Rosa sammenleggbar valpegård i canvas. Reisebag til hund med hjul. Sort canvas hundebur 80cm, Str XL. PLAY PEN Valpegarde i stoff. Med bunn og tak, som kan tas av.

Med praktisk bag for oppbevaring. Lett å ta med seg på utstilling. Kan brukes både til valper og. Slitesterkt 600D Oxford PVC-forsterket stoff , høy styrke og gode sømmer. Tilbehør: Jordplugger for bruk på gressbakke.


Ser du etter stoff , neopren eller nylon halsbånd til hunden? Jeg har selv designet stoffet , med sjablonger som jeg har laget selv, tekstil maling og øyne som er sydd på. Hundeutstyr og alt du trenger av utstyr til din hund. Kvalitet, stort utvalg, riktig pris og 20års lidenskap. Velg Buster, vi kan hundeutstyr.


Myk og deilig hundeseng med vendbar pute. Puten er kledd med myk plysj på den ene siden og mønstret stoff på den andre. Det ytre stoffet på sengen er mønstret.


Lenke til innlegg Del på andre sider. Vi lager bur til de fleste bilmodeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg