torsdag 1. oktober 2015

Momentnøkkel 020nm

Enkel bestilling og rask leveranse! Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Godt utvalg av momentnøkler og momentskrutrekkere. Rask levering og super service!


Nm Presisjonsnøkkel med nøyaktighet ± av innstilt verdi Se produktet. Typen VA SL har innfesting. Momentnøkkel Stahlwille 7Vis.


Jeg ser mange andre har dratt av bolter med momentnøkkel og jeg er intet untak. Slo meg under årets hjulskift at en slik ein momentnøkkel kunne sikkert vært kjekt å ha. Hei, noen som vet hvor man får kjøpt momentnøkkel som går lavt nok til å trekke til ringer, kikkertskinner, låskasser til riflestokker etc ? Begrens dreiemomentet med PTD momentnøkkel fra ParkTool!


Med en momentnøkkel vil du hindre overstramming av skruer og bolter, som. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Professional-serien med skala og Industrial-skrallehode. Komfortabelt og mykt håndtak for bedre grep. Kjøp Stillbar momentnøkkel 1. Lettavlest skala i to enheter (ISO samt imperisk).


Produsert i ekstremt slitesterkt Chrome Vanadium-stål, med et ergonomisk plasthåndtak. Alle Ceta Form momentnøkler er. Trinnløs, enkel justering av moment. Tydelig, lettavleselig momentskala. Cookies brukes på dette nettstedet for å forbedre din surfing, til å utføre trafikkstatistikk, for å lette deling av informasjon på sosiale nettverk og vise.


WW For bakre bærearmsforinger på For Volvo og Mazda. Vurderer å gå til anskaffelse av en momentnøkkel ,. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Klik her og find den bedste pris nu! Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg