onsdag 14. oktober 2015

Legstoppers for vask og tørk

Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Velkommen til Legstoppers.


Maskinen har også innstillingen Non-Stop vask og tørk hvor det er mulig å velge et program hvor maskinen går direkte fra vask til tørk uten at du behøver å. Du kan alltid bruke enten vask eller tørk.

Så hvis kapasiteten er kilo for vask og kilo for tørk så kan du vaske kilo, ta ut kilo, og tørke kilo. Spar plass med en kombinert vaskemaskin med tørketrommel fra LG. Her får du vaskemaskin og tørketrommel i ett!


Hus, hage og oppussing: Hei. Sitter å tråler litt på nett å har litt lyst å kjøpe kombi. Vær sikker på klesvasken vil passe inn i timeplanen din.


Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Dette er en kompakt maskin og dybden er på kun cm. Europas største elektrokjede.


Vi hjelper deg med å bli en vaskeproff. Skal man sortere etter farge eller materiale, og kan man vaske klær merket med håndvask i maskinen? Wh Årlig strømforbruk ( vask ) 1kWh. Motoren sørger for å tilpasse vasken , så den får så lav hastighet og er så lite støyende som mulig.


KOMBINERT: Vask og tørk i samme maskin sparer plass. Men fortsatt er det noen svakheter med denne løsningen i forhold til tradisjonelle maskiner i to deler. Denne integrerte vask -tørkmaskinen har en trommel med god kapasitet.


Din nye kombimaskin fra LG og Miele kan vaske og tørke klesvasken med en kapasitet fra kg – kg, og det fritt for tørkestativ. Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Det er akkurat det som er konseptet for LGs ekstreme toppmodeller i Premium-serien. Her snakker vi om vask og tørk med innebygget taleassistent,.


En kombinert vask - tørk maskin samler vaskemaskinen og tørketrommelen i én maskin.

Kjøp din nye vask - tørk maskin hos WhiteAway, og f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg