mandag 26. oktober 2015

Ståltråd panduro

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Fjær på ståltråd , tre på hver, lengde 5-cm. Panduro bruker cookies for at du skal få best mulig opplevelse av vår nettside. Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av.


Ståltråd er ett utrolig morsomt materiale å jobbe med! Du kan lage flotte smykker, bokmerker eller pynt til å ha på veggen, hengende.

Har fått så mange spørsmål om. Tubestrikk 15mm mørk rød 1m. Vi benytter cookies på vår hjemmeside, slik at. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Hyssing,tallklistremerker, ståltråd fra Panduro.


Filtpepperkakemann og filtstjerne har jeg en igjen av for salg. Basisutstyret for å lage krans, er halmkrans, einekvister og ståltråd. Hjerte, bjeller, stjerne, snøfnugg og pyntebånd er fra Panduro Hobby.

Jeg har tenkt på å lage noe av det samme, men jeg har ikke tålmodighet til å vente til. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Perlene er trædd på en ståltråd som er tvunnet sammen i endene.


Perler og ståltråd fra Panduro Hobby. Treet kan også settes på rot i en blomsterpotte! Materialer fra Stjerne Stoffer (stof), Panduro Hobby (prinsessekrone) og Grundstof (pailletbroche).


Hanken til lysestaken er også lagd av ståltråd som er. Jeg kjøpte et par tittekasser hos Panduro i. Så här enkelt gör man en ängel av ståltråd ! Snurra ståltråden några varv så att det blir en åtta. Gör en liggande åtta också, så att ängeln får vingar. Grisehaler er formet av sinktråd som føres av Panduro Hobby. Börja gärna med att besöka vårt kundforum.


Om din fråga är personlig och om du inte vill visa den i vårt publika forum, är du välkommen att ringa oss på. Title: Panduro _katalog, Author: Postkassereklame.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg