mandag 26. oktober 2015

Plasti dip norge

Ekstremt populær som maling til bil og bildeler fordi den er lett å legge og enkelt kan. Plasti Dip Scandinavia AS. Bil: Har sett litt på foliering og plasti - dip etc i det siste, og lurte litt på om plasti dip på felger fungerer, eller. Gir fiolett metalliceffekt.


Nettoinnhold: 400ml (311gram).

Hadde ikke plasti dip kosta så myei Norge , skulle jeg kjøpt en og testa på en gammel felg. Edit: la til link til TT tåd. Webshop løsning levert av Web Norge. Handle smart - Spar penger.


Si din mening i dag og hør hva kunder allerede har sagt. Motor Norge AS ble etablert for over år siden. Vi er grossist og importør av deler og utstyr til bil, snøscooter, MC, ATV og båt, samt annen motorisert fritid.

Verdens mest populære gummicoating! Passer utmerket til beskyttelse av lakk og fargeendring av nesten hva du vil! Det blir brukt til alt fra merking av verktøy, til sammenføyninger og mye. Join LinkedIn today for free. Har en liten ide som jeg tenkte å lufte for dere for å få noen tilbakemeldinger.


Lakk, Karosseri med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Leveres i sort eller klar. DipYourCar 016views.


Jeg kjøpte plasti dip på ebay. Har dippet felgene to ganger nå, vasket bare med avfetting. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Se hele profilen på LinkedIn og finn Oscars.


Oscar har jobber oppført på profilen.

OAG AS er enimportør for Skandinavia av PERFORMIX syntetiske flytende gummibelegg og malinger. Nå finner du anerkjente produkter fra FOLIATEC i vår nettbutikk! Elektrisk isolerende, syntetisk gummimaling.


Andre leverandører i samme bransje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg