tirsdag 13. oktober 2015

Praksiskandidat elektriker

La leverandørene konkurrere om deg. Legg jobben ut på mittanbud. Kontakt en elektriker i dag! Det gjelder elektriker , energimontør, heismontør,.


Dersom en praksiskandidat ønsker å få fag- eller svenneprøven særskilt tilrettelagt,. Da kan du ta fagbrev som praksiskandidat. Praksiskandidat er en god ordning for deg som er ufaglært, men har erfaring fra et yrke.


Du kan bli praksiskandidat og få fagbrev uten å være lærling. En praksiskandidat er en voksen som har yrkeserfaring og som ønsker å formalisere sin kompetanse ved å ta fag- eller svennebrev. Personer som allerede har eller greier å skaffe seg lang yrkespraksis kan kvalifisere seg for oppmelding til fagprøve som praksiskandidat uten å være elev eller. Elektriker fagbrev kan du ta via NKI Nettstudier og lese i ditt eget tempo.


Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Leter du etter et elektriker kurs? Det kan lønne seg å ha fagbrev,. Meld deg opp som praksiskandidat. Dette blogginnlegget gir råd om hvordan man som erfaren men ufaglært, kan ta fagbrev i voksen alder som praksiskandidat.


Studerer automatiseringsfaget VGpå Strinda videregående i Trondheim. Jeg har alltid hatt en plan om å ta fagbrev som elektriker etter jeg har. ORIENTERING OM FAGPRØVE FOR ELEKTRIKER Fagprøven er en offentlig eksamen! Ta med skrivesaker og linjal! SVAR: Hei Gratulerer med fagbrev!


Fagbrev som elektriker og rørlegger er organisert på samme måte som tømrer. For å bli rørlegger må du ha programfagene og. Fagprøven og svenneprøven er avslutningen av to år i skole og to år i bedrift for lærlinger.


Oppmelding som praksiskandidat. Kravet for å ta fagbrev som praksiskandidat er fem års allsidig praksis. Før praksiskandidaten kan avlegge den praktiske fagprøven,.


The file contains page(s) and is free to view, download or. Vi får ofte spørsmål om hva en fagarbeider trenger av praksis for å gå fra et fagbrev til et annet. Et eksempel overgang fra elektriker til energimontør Det er. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke.


Deretter følger du anvisningene på skjermen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg