onsdag 28. oktober 2015

Isolert kompostbinge

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Finn isolert kompostbinge. Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for en isolert kompostbeholder, som du kan.


Biolan hurtigkomposter på 2liter for private husholdninger. Sørger for effektiv kompostering av bioavfall året rundt for 1-personer.

KompostBjørn er en norskprodusert og isolert kompostbinge. Denne varmkomposten er ekstra godt isolert og fungerer nede til -grader. Med varmkompost menes at en bruker en isolert kompostbinge. Gjør en det riktig og fôrer regelmessig, er varmkomposten aktiv og varm også om vinteren.


Vil du lage din egen kompost? Start nå, så blir du belønnet med fin jord seinere. Sats på en isolert , lukket kompostbinge til kjøkkenavfallet.


En kompostbinge for matavfall må være godt isolert , slik at den holder varmen gjennom vinteren.

I tillegg må den være musesikker. Ein slik kompostbinge er lukka og isolert , og med rett bruk vil komposten halde seg varm nok til å omdanne matavfall til kompost på omlag månadar. Den beste jorden lager du selv! Når du komposterer skal alt våtorganisk avfall (matavfall) fra husholdningen i en isolert kompostbinge som er godkjent av BIR. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Legg til sammenligning-. Kompostbinge Grønne Johanna Vinter (Varmkompost) er isolert med vinterjakke og har en kapasitet på 3liter. Bingen er skadedyrsikker og har et godt.


På vinteren går omdanningsprosessen langsommere, og den vil som regel stoppe helt opp, selv i en isolert kompostbinge. Men det gjør ingenting med bokashi. Praktisk kompost binge som rommer 4L. Har du noen tips for å lage en enkel og go kompostbinge ? Varmkompost krever en isolert binge, og kan brukes både til kjøkken- og hageavfall.


Velg en isolert varmebinge hvis du har tenkt å kompostere animalske matrester, f. Da vil du også kunne kompostere om vinteren. En slik kompostbinge i netting kan du enkelt lage selv. I isolert binge med optimale forhold kan du få ut jord etter fem-seks måneder.

Når du skal kompostere matavfall må du ha en isolert og musetett beholder så prosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg