torsdag 8. oktober 2015

Hullsag 165mm

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! En perfekt hullsag til hulltaking i tre, gips, plast, stål og lettmetall.


En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste materialer. Her kombineres en effektiv utforming på variabel tanning med et forbedret materiale som gir mindre slitasje og økt. Skjærer i tre, sponplater, MDF.


Lang modell PRO-FIT bor, for boring inntil 165mm dybde. Store hull kan til en viss grad bores med store bor, men det er ofte bedre å bruke en hullsag. Det blir mindre materiale å fjerne, og resultatet blir som.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. HULLSAG 1MM Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Embalasje dimensjoner (LxBxH): 165mm x 105mm x 75mm;. Hullsag med ONEclick hurtigkobling som borrer opptil ganger rasker enn tradisjonelle hullsager.


Har nylig laget et 82mm hull i 30cm betong med drill og hullsag med diamantskjær fra jula. Tok det fra utsiden og brukte ikke noe vann. Verktøy på nett med kvalitetsverktøy til fornuftige priser.


Easily share your publications and get. BOHRCRAFT Hullsag 73mBest- selger! HM HULLSAGER FOR MASIVT TRE KAN OGSÅ BRUKES I KUNST STOFF PLATER ETC. Handle smart - Spar penger.


Registrer deg som kunde i vår nettbutikk og få tilgang til produkter, priser og ordrehistorikk. Perfekt til presisjonsarbeid og plater, kuttdybde 56mm. Produktnavn SIRKELSAGBLADSETT 165MM AKOFFERT NOBB-nr. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg den beste brukeropplevelsen mulig.


Informasjon om informasjonskapsler lagres i nettleseren din og. Ferdigtrukket rør med PN kabel 3G2. Sirkelsag på 18V med 165mm blad og kompakt konstruksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg