fredag 30. oktober 2015

Sirkelsag test 2016

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Beste Priser Med Handlesmart!


I teorien nok til å sage lengst av sagene i testen om energimengden skulle. En liten sirkelsag med ledning er praktisk til mange sageoppgaver i hjemmet. Fordi det er stor forskjell på dem, særlig i pris, har vi testet åtte populære.


TEST AV SIRKELSAGER MED BATTERI Så gode er billige sirkelsager på batteri. Vi testet aktuelle modeller. Sirkelsagen er et kraftig elektrisk verktøy. Med dette verktøyet kan du tidseffektivt kappe og kløyve plater og planker både i lengden, bredden og på tvers. I testen er alle sagene prøvd på alle relevante materialer.


Vi har skåret opp plater bord og konstruksjonsvirke i ulike vinkler. Jeg har ett par Skill produkter, unSkill blandt onde tunger ; de har fungert upåklagelig i hobbysammenheng. Tester av verktøy, tester av driller, tester av multikutter, tester av sirkelsager , tester av elektriske skrutrekkere,. Se video fra vår test av vannløselig maling.


Du bruker den til å lage rette snitt, og kan. Den batteridrevne sirkelsagen fra Bosch, GKS V-LI. Kombinasjonen har sine for- og ulemper. Er du ute etter en sirkelsag med et helt OK dykksagfunksjon,. Presist kapp med sirkelsag Du vil helt sikkert finne deg en favoritt blant alle modellene våre.


En sirkelsag som passer til akkurat dine prosjekter. Noen av drillene i testen er såkalte slagdriller eller slagbormaskiner, og disse anbefales når du skal bore i harde overflater,. Dette er nemlig maskiner som.


Fire batteridrevne sirkelsager fra kjente merkeleverandører er med i testing 3-uker. De fire sagene som er med i testen er Bosch GKS 36V-LI. Driftssterk sirkelsag som kan gjæres trinnløst opptil 45° og har gummierte gripeflater samt utfellbar sageguide.


Speedline Wood-sagblad og parallellanlegg følger med. Bosch sirkelsag pks li solo, for nøyaktige kutt og utmerket håndtering – uten forstyrrende kabel. Leveres uten batteri og lader.


Maks skjæredybde ved 45° - mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg