mandag 28. desember 2015

Garasjejekk aluminium

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Jeg kjøpte en El Cheapo garasjejekk fra Clas O,.

Bare ett par kg tyngre enn den i ren aluminium. Lenke til innlegg Del på andre sider. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75. JEKK 25-tonns garasjejekk i aluminium.


Laveste høyde mm – perfekt til biler med lav markhøyde. Kraftig racingjekk med lav profil. Doble hydraulikkpumper gjør at det kun trengs 7. Hurtigløftende lettvektsjekk med doble sylindre som forbedrer løftetiden betydelig.

Chassiset er laget av aluminium , og løftearmen er laget av stål, noe som. Det er smart å skifte dekkene selv, og kjøper du deg en garasjejekk blir jobben også mye enklere. Den koster bare noen hundrelapper. Skal du velge garasjejekk , er størrelsen viktigst.


De fleste klarer den oppgitte løftekraften. Kjøp ikke for liten og billig jekk. Den bør helst ha det dobbelte. Racingdonkraft i kraftigt utførelse i aluminium.


Konstruert for raske, kontrollerte og sikre løft. Utstyrt med doble hydraulikkpumper, som gjør donkraften meget. Garasjejekk i aluminium med hurtigløft.


Har to svingbare hjul og vridbar løfteplate. RING OSS GJERNE FOR RASKERE SVAR. VI HAR PÅ LAGER OG SENDER TIL HELE LANDET 25-tonns garasjejekk i aluminium. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Robust og sikker garasjejekk for person- og varebiler. DK20Q har Quick-lift pedal for hurtig løft til løftepunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg