fredag 18. desember 2015

Presenning bil vinter

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn presenning bil vinter. Bilen bør beskyttes mot værgudene. Vin snø og kulde sliter på bilen og til og med soltrålene gjør at lakken mattes ned.


Vinterutstyr - Bilutstyr - Bil - thansen.

Opplagspresenning til vinteropplag. Skreddersydd presenning i kraftig PVC duk, skreddersydd etter din båt. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Sist vinter var det spesielt.


Så du mener at det er bedre at bilen står ute ved en bondegård midt på landet uten noe som helst for for beskyttelse i all vær og vind i hele vinter fremt il. Bil og garasje Biltilbehør Hjem Bil og garasje Biltilbehør Vintertilbehør Trekk. Ikke ha presenning eller noe over bilen.


Legger seg kondens :)Ellers har du husket det viktigste.

I morgen reiser jeg bort for 4mnd. Skal stikke å vaske den nå, så blir det å. Hvis man ikke har anledning til å lagre en bil inne er det mange som tar en presenning over bilen. Det er det verste du kan gjøre.


Så hvordan kan jeg beskytte bilen best mulig for snø,. Tenkte presenning er en grei løsning, men de jeg har prøvd har fryst seg fast i ruta om vinteren. Vannavstøtende biltrekk som beskytter middels store til store biler mot nedbør, sollys, pollen og annet.


Trekket kan med fordel brukes over lang tid ettersom det er. Enten det er biler , mindre båter, tilhengere,. Garasjetelt fra Dancover er laget av UV-beskyttet og flammehemmende PVC- eller PE- presenning som er helt vanntett. Hei, lurer på om noen av dere har tips for kjøp av presenning for å dekke til bilen på sommerstid. Jeg er hvertfall skeptisk til å la presenningen ligge så tett over bilen pga den hindrer luftsirkulasjon.


Hva med å legge diverse objekter. I fjor vinter borret jeg hull under køyene for å få bedre luftsirkulasjon om bord. Presenninger i vått og tørt Her finner du presenninger i mange størrelser, og sikkert en som passer til det du skal dekke til eller beskytte også.


Så jeg ville heller anbefalt deg å benytte deg av presenningen om sommeren enn om vintere om du kun tenker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg