mandag 7. desember 2015

Snekkervest jula

Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Slitesterke arbeidsklær med god passform og gjennomtenkte detaljer I vår store satsing på arbeidsklær har vi fokusert på å ta frem funksjonelle plagg i høy. Workwear for the functional craftsman.


Europris tilbyr et stort utvalg av verktøy, både egne merker av god kvalitet, og kjente merkevarer. Arbeidsklær til bygg anlegg og håndtverker. Klær kan leveres med logo.


Vi er smidige og har god produktkunnskap. For å kunne aktivere menyen og se dine kontraktpriser behøver du å være innlogget. Dersom du ikke har opplysningene for å kunne logge inn. Tømrer: Hammer Tommestokk Blyant Bandmål 5M Olfa kniv Bukse snickers, blåklader, Victoria!


Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Her finner du alle produktene fra Byggmakker. Du finner Kjøkken, bad og alt du trenger til ditt hjem. Spør våre eksperter om alt. Det ser nesten ut som om vi har kommet til Bakkebygrenda.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Bergens bredeste utvalg av merker innen arbeidsklær! Bredt utvalg i arbeidsklær, verneutstyr, profil-og tekstilklær. T-skjorte Printer Run Lady runde hay puter dickens jul sesong 2. Kanskje den bare kan stå til pynt på trammen, med nissen på til jul ! Kan brukes med Espegard barnesete. Avseth er et trykkeri som leverer et bredt utvalg av materiell med din firmalogo.


JULETREBRENNING I KOSSEVIGHEIA :) Lurer du på hva du skal gjøre med juletreet nå som julen er over og treet er begynt å drysse? Et godt forslag er å donere det. De siste årene har vi hatt bakedag med et vennepar før jul. Og hvert år har vi laget pepperkakejuletre :). En snekkervest og to luer.


Ganske bulkete er den også under jakken. Jensen hva du skal kjøpe en fyr til jul du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg