fredag 25. desember 2015

Jotun betongmaling

Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Til kjente landemerker og ditt hjem. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.


Vi bruker store ressurser på forskning og. Slamhu løstsittende maling, løs puss og all gammel kalk skal fjernes.

Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2-i. Betongmaling til faste lave priser. Fabrikkmalt kledning med Jotun - maksimal beskyttelse og effektiv bygging. Her finner du alle våre produkter som er behandlet på fabrikk før du skal i gang;.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge, og er alltid først ute med de riktige fargene. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. Opplysninger på dette databladet er basert på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring. Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom.


Gulvmaling til industrigulv og garasje.

Gjennom praktisk bruk og anvendelse har produktene bevist sin kvalitet og. Epoxy gulvmaling Sikafloor 2fra Sika, er en 2-komponent, løsemiddelbasert økonomisk, farget epoksymaling og forsegling, til betong og sementbaserte underlag. Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Velg behandlingsmåte Olje Maling Lakk. TreStjerner Gulvolje gir gulvet en flott glød og fremhever treets naturlige nyanser.


Oljen kan fargetilsettes i mange. BETONGMALING TRESTJERNER A BASE 2. L Tilgjengelig i butikker GULVMALING TRESTJERNER HALVBLANK B BASE 0. Interiør og Fargedesigner i Jotun ,. Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Oppfyller drømmen om et flott gulv Meny Hovedmeny. Trestjerner: Produkter for proffmarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg