mandag 21. desember 2015

Keter oppbevaringsbod

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn keter oppbevaringsbod. Kanskje du får plass til søppelspannet også!


Oppbevarinsbod i plast med flere bruksområder. Boden er låsbar og er helt vind og vanntett.

Uteboden er enkelt å montere, og kan plasseres der du måtte ønske og ha behov. Værbestandig og praktisk hagebod i plast. Keter Hagebod Oakland 759.


Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Perfekt for praktisk oppbevaring av puter året rundt. Vedlikeholdsfri og værbestandig redskapsbod i plast for oppbevaring av puter, grill, søppelkasser, hageredskap og mye annet. Boden har blåst ned i stormen, men ingen synlige.


Creativity Design and innovation are two of the. Norges største utstilling av impregnerte redskapsboder.

Høsttilbud -Robust grillbor inkludert rustfri benkeplate i 3rustfritt stål. Her har man mange forskjellige størrelser å velge i til hvert behov. Hage bodene er et enkelt byggesett som.


Lettstelt putekasse av Polypropylen som er et gjenvinningsbart materiale. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp keter billig i nettbutikkene. De fleste har for mange redskaper, og for liten plass. Heldigvis har vi løsningen - finn billig bo utebod eller redskapsbod for oppbevaring.


Utebod med god kvalitet av plast i en fresh farge. Skapa ett dedikerat utrymme för de där trädgårdsredskapen och andra prylarna som hela tiden tycks åka in och ut från garaget eller förrådet. Denne kan også males hvis ønskelig. En ekstra stor putekasse med meget god plass til oppbevaring av puter. Putekassen fungerer og fint som benk og sitteplass.


Trenger du en liten putekasse eller en stor oppbevaringsbod ? På utkikk etter ny redskapsbo anneks eller gjestehytte? Kjekt å ha i hagen til redskaper, eller er det kanskje behov for noen ekstra sengeplasser på hytta? Nettbutikk med redskapsboder, lysthus og anneks til salgs.


Bygg din egen redskapsbo anneks eller lekestue med våre byggesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg