søndag 13. desember 2015

Søyleboremaskin no

Vi er en landsdekkende leverandør av maskiner og utstyr til trebearbeiding. Hos oss finner du kraftfulle maskiner i modeller beregnet. Vi har et stort utvalg av boremaskiner. Søyleboremaskin til salgs fra Kr.


SØYLEBOREMASKIN Levert med 20mm chuck.

WDer en veldig kraftig og solid søyleboremaskin. Den har løftemotor på bordet, dybdeavleser, spindelmating og gjengesyklus. VD40T er en solid søyleboremaskin med stort koordinatbor kjølesystem og spindelmating. Boremaskinen har trekkstang som gjør at den kan brukes til fresing. En søyleboremaskin brukes til å bore hull i forskjellige materialer.


Omdreiningstallet blir regulert av en gir boks. Vi leverer søyleborrmaskiner i alle størrelser.

Kvalitets søylebormaskin som leveres komplett med selvspennende chuck. Separat nødstopp og justerbare arbeidslampe. Vippebart bord med gradinnstilling. Smidig søyleboremaskin til arbeidsbenken i garasjen.


Dra innsiden av bindingen over et sandpapir for bedre heft. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Finn søyleboremaskin selges. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Frittstående, i god stand. Selger anbefaler besiktigelse av varens tilstand.


Benk- og søyleboremaskin Luna MD20FV. Arbeidstakaren, ein mann på år, skada ein finger under arbeid med ei søyleboremaskin på Hillevåg mekaniske verkstad.

Benkmodell komplett med bord. Det rimelige alternativet! Opptil forskjellige hastigheter, chuck, fotplate med T-spor og nullspenningsbryter er standard. BOR ECO Scantool 13mm 1-fas.


Har kjøpt en gammel søyleboremaskin jeg skal forsøke å shine opp litt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg