mandag 28. desember 2015

Bore hull i stein

Forskjellige typer stein krever forskjellige bor. Et alternativ for folk som bare skal bore et og annet hull i betong og stein er også å leie maskin. Spesielt når det dreier seg om store hull. Dermed kan du bore i porøse, men harde materialer som stein ,. Derfor blir du fort sliten hvis du skal bore flere dype hull i hard betong.


Pluss å grave bort endel stein.

Det kan nok være et problem med eksos, ja. Jeg skulle ikke bore så mange hull og det gikk veldig fort. Muringa gjer det naudsynt å dela stein ,. Det er borer til mange hundre. Hvis du har endret kranen i granitt benkeplate, og dine nye kranen krever flere hull , ikke vær redd for å bore nye hull selv.


Nøkkelen er å bruke en kjerne drill. Bore et lite hull i steinen på denne langsomme innstillingen. Trykk borkronen i hullet , og.


Biltema har en sak til 3kroner som de påstår kan bore 26mm hull i stein.

Dette er jo topp om der er sant. Hvilket redskap er best når du skal grave hull til stolper? Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Finn de beste prisene på nettet. Metode 2: Cobra Metode nummer to er definitivt mindre arbeidskrevende, men vesentlig dyrere.


En stein badekar er laget av samme materiale som granitt eller marmor benkeplater er laget av. Denne steinen er veldig vanskelig, og derfor vanskelig å bore gjennom. Skal lage hull i murvegger for ventiler.


Noen som har tips til hvordan dette kan gjøres? Sett maskeringstape på området der du ønsker å bore for å forhindre sprekkdannelser. Etter at jeg gikk over til kiler gikk det som en lek. Cocraft forlengningsskaft til hull. Forlenger hullsagen med hele cm.


Legg en isoporbit eller lignende under glasset slik at du ikke borer hull i karet. Når du starter å bore skal du alltid holde boret litt på skrå inntil du har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg