onsdag 30. desember 2015

Laserkutter

Vi utfører et mangfold av tjenester innen laserskjæring. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Denne helgen har det vært arrangert VM i wingsuit-flyving i Hunan i Kina. De har kastet seg ut fra Yuhu fjellet. I løpet av juni ferdigstilles en såkalt Makers space i Oslo, et nytt lokale hvor oppfinnere kan skape ting med egne hender.


Dette er en COlaser beregnet for kutting av forskjellige materialer.

Den kutter med veldig høy presisjon. Maskinen krever avsugsystem. Laserkutter X3LS Laserkutter CO2. Stikbakke har prøvd ut laseren på mange.


Jeg har hatt lyst til å lage en ramme lenge å måtte så klart fylle den med noe. Da har jeg gravert ut våpenskjoldene til de ulike husene fra Harry Potter! Laserskjæring er en kraftfull, rask og nøyaktig skjæreteknikk med lite behov for etterarbeid på ferdige emner.


IMS laser har maskiner med stor kapasitet, og.

ABAX Worker er et prosjektstyringsverktøy som sikrer papirløs og korrekt håndtering av dokumentasjon og timeføring. Laserproduktene vi skal kikke på i dag, inngår i den største og mest forvirrende gruppen, med et vell av betegnelser, funksjoner og kombinasjoner av. Er det noen som har satt seg inn i hva for maskiner som finnes på markedet for skjæring i kryssfinér? Sertifisering – laserkutter 27. Heftet er under stadig utvikling og vil bli.


Demonstrasjon av laserskjærer på Vitenfabrikkens Makerspace passer godt etter innføring i stilisering av dyr. Det resulterer i giraffsmykke eller. System er viktig for å planlegge, forebygge og sikre etterlevelse av gjeldende lover og regler.


Gjennom mange års erfaring har dinHMS en praktisk og. Med en moderne maskinpark innen 3D fabrikasjon, kan vi hjelpe deg med det meste innen 3D print. Vi kan også ta oss av selve design-prosessen basert på dine idèer.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Skjærer opp til 20mm i stål, 10mm i rustfritt og 10mm i aluminium. Den eneste begrensningen er din egen fantasi!


Vi kan kutte akryl både i en CNC fres eller en laserkutter. Selve utsyret er dyrt i innkjøp men det er likevel noe billigere enn utsyret for elektronstråle-kutting. Alle som kan bli eksponert for stråling eller arbeider med kilder i en virksomhet, skal ha kunnskap om strålevern.

ARTEC Artist-in-Residence: Alex Murray-Leslie from Chicks on Speed. September 09:to fredag, November 11:30. Vi broderer på alle typer tekstiler. Med vår maskinpark, som vi oppgraderer fortløpende, er vi i dag det firmaet med størst kapasitet på brodering i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg