tirsdag 22. desember 2015

Stihl gressklipper

På utkikk etter gressklipper ? Nettbutikk med Stihl -produkter og serviceverksted for alle produkter. Med en batteridrevet gressklipper klipper du gresset enkelt og stille, helt uten eksos eller kabel. Det kompakte designet og de gode kjøreegenskapene sørger for.


STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, hekksakser.

Finn gressklipperen som passer best for hagen din. Et første, viktig kriterium er størrelsen på plenen du skal klippe. VIKINGs elektriske gressklippere kommer til sin rett på mindre til mellomstore gressplener der du har nær tilgang til elektrisk uttak.


De utmerker seg med moderne. Cookies på dette nettstedet. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg bedre service og erfaring.


Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, vil vi.

Våre brukervennlige gressklippere i og serien finnes for alle tenkelige behov, i ulike effektklasser og med varierende utstyr. Batteriklipperen Stihl RMA RT klarer seg uten både bensin og kabel. Den får sin energi fra batteriene i Stihls batterisystem PRO, med høykvalitets Lithium-Ion. Med batterigressklipperen Stihl RMA 3C får du full frihet når du klipper gresset. VIKINGs gressklipper , gå bak.


Gressklipper , robotgressklipper. Handle smart - Spar penger. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Skog og Hagemaskiner - Vi har et bredt utvalg verktøy og maskiner for bruk i hagen og til skogsarbeid.


Her finner du motorsag, gressklipper , gresstrimmer, ryddesag. Stihls RMA 4TC batterigressklipper passer til gressplener opptil 4kvm. Ingen kabel, ingen bensin. Motoren er utstyrt med Eco-mode som optimerer energiforbruket.


Lett og smidig batteriklipper som med sin lave vekt er meget enkel å håndtere. Perfekt for mindre gressplener opptil 3kvm. Energien hentes fra Stihls.

GRESSKLIPPER RMA 2STOR KAPASITET. STIHL selges bare hos autoriserte eksperter. Du kan ikke kjøpe våre produkter hvor som helst. En VIKING robotgressklipper er en intelligent robot som er enkel å bruke og gir perfekt resultat uten å anstrenge deg.


Og det er nettopp finessen. Vil du satse kun på bioklipping? Til den alternative hagepleien - bioklipping finnes det robuste spesialister med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg