fredag 11. desember 2015

Spikerpistol test 2016

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Skal du ha nytt trepanel i stua, eller montere mange titalls meter med listverk, er en spikerpistol på batteri et fenomenalt verktøy. Vi har testet seks varianter. Test av verkstedstøvsugere. Tett og fjærlett støvmaske. Rimeligste løsningen blir en spikerpistol på luft, hvis kompressoren din er stor nok til dette.


Hitachien er en god gasspistol, men eg tror BM har TJEP sin. Vi satte opp 3kvadratmeter panel med tilhørende belistning. Dette er ikke en test av det enkelte. Hus, hage og oppussing: Jeg pusser opp en enebolig og skal ha på plass nytt listverk i. Noen av drillene i testen er såkalte slagdriller eller slagbormaskiner, og disse anbefales når du skal bore i harde overflater,. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol.


DinSide Ryobi batteridrevet spikerpistol. Har lånt en spikerpistol fra biltema en gang. Sammenlign pris på spikerpistol. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Eller hva med en batteridrevet spikerpistol eller pistol for fugemasse? Vi testet seks driller og alle klarte både å bore og å skru i forskjellig materialer. En maskin klarte knapt testen , mens en annen skilte seg ut fra mengden ved å. Vurderer å kjøpe meg en elektrisk spikerpistol fra Claes Ohlson den tar t-dykkert x mm. ESSVE spikerpistoler er utviklet for å bygge trehus i det nordiske klima.


Alle modellene er slitesterke, ergonomiske og pålitelige. Brukervennlig, lyddempet og stabil spikerpistol til arbeider som stiller høye krav til utseendet, som f. Denne testen hjelper deg å finne ut av hvilken type telt du bør ha og hvilket som blir best i test for det du trenger teltet til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg