mandag 17. april 2017

Hullsag 210mm

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste materialer. Skjærer mer enn ganger raskere enn tradisjonelle bimetallhullsager og. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Her kombineres en effektiv utforming på variabel tanning med et forbedret materiale som gir mindre slitasje og økt varmeresistens. Kjøp 210mm mm billig i nettbutikkene.


Høylegert hurtigstål i tannkanten, seigt verktøystål i ryggen. Fosen Tools hullsagholder for 13mm chuck. Det er helt trygt å handle på FINN shopping. Verktøy på nett med kvalitetsverktøy til fornuftige priser.


Hullsag med variabel tanning gir raskt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Variabel høydeforskjell på tenner gir rask boring og lengre levetid. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


For å skjære hull i tre, stål og metall. Passer til alle boremaskiner. HULLSAG BI-METALL fra 14mm til 250mm. De nye RIDGID-hullsagene i bimetall har akkurat blitt mer kostnadseffektive, samtidig som de leverer maksimal skjæreytelse. De er nå laget av prima Mskjærekant.


Kraftavbiter med sentrerte presisjonsskjær. Utførelse:Svartoksidert, rustbeskyttet. Bruddsikker og fleksibel hullsag i bimetall til både hånd- og søyleboremaskiner. Du er i ferd med å fjerne hele handlekurven din, vil du fortsette? For bordiameter Ø1til 210mm.


Forbor med standard innstallasjonsbor Ø13mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg