tirsdag 4. april 2017

Stor motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt! Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. Kan uten problemer trekke sverd opp til 22.


Alt fungerer greit en varm sommerdag,. Hvor mye får du egentlig for pengene når du kjøper en motorsag ? Vi har testet åtte sager i et overkommelig prisleie.

Den store motorsag -guiden. Det er den som gjør deg i stand til å gjennomføre. ECHO CS-5motorsag for stort virke , den har automatisk dekompresjonssystem for lett start, automatisk chokesystem og lav vekt i forhold til ytelsen. Med STIHL batteridrevet motorsag får du utmerket batteri og skjæringseffekt kombinert med. Her er markedets best motorsag.


Kraftfull motorsag – uten støy og eksos. Slip kjedet på motorsagen selv. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will. Motorsåg med VMotor VChainsaw. Skaff deg en kraftig batteridrevet, elektrisk eller bensindrevet motorsag fra McCulloch med kraften til å få jobben gjort – raskt!


Besøk McCulloch-nettstedet i dag. Vi har et stor utvalg av alle typer varer for ditt hjem, og søker du etter en elektrisk motorsag , har du kommet rett. Tretyper og størrelser på trær.


Velg en større motorsag med mer kraft hvis du vil felle større trær, spesielt løvtrær. Hvis modellen er for liten,. VI SENDER I HELE NORGE – RIMELIG FRAKT!


Hvilken type motorsag du bør velge, avhenger av hvilke oppgaver du skal bruke den til.

Har du mange store trær som skal felles,. Perfekt hvis du ofte gjør mange forskjellige oppgaver som felling og beskjæring av trær eller kapping av store mengder. Når du eier en Jonsered- motorsag ,. Vi selger Jig for motorsag. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker. Sagbruket har en kompakt og lett utforming.


Gressklipper, robotgressklipper, plentraktor etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg