fredag 28. april 2017

Krok for gipsvegg

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sjekk ut krok for gipsvegg. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Deretter kan du skru i en krok eller annet for å holde det som skal opp.


Da bytter du bare ut skruen med krok med en like stor. Du må imidlertid ha minst seks festepunkter hvis du skal henge en TV på en gipsvegg ,. Det finnes også en krok som skal holde opp til kilo (se video). Denne krever heller ikke verktøy, og når den fjernes, etterlater den få merker i veggen. Ved bruk av flere lag eller andre kvaliteter kan kapasiteten være høyere.


Skal du henge opp tunge ting på en gipsvegg ,. Har du bruk for en krok i stedet, til for eksempel å henge opp et maleri på, kan du også få en plugg med krok. X- krok med eller stifter Montering Montering Montering. Rawlnut gummianker Trekk til skruen. Skruer og spiker henger dårlig i gips.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvis man skal ha noe vekt, så. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hjem og fritid Hus og hage;. Oppheng i gipsplater T-plugg Bor hull.


De jeg snakker om er stifter i forskjellige størrelser som det henger en krok. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Bare sørg for å kjøpe krok som tåler riktig tyngde.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Castor opphengskrok for gipsvegger. OppHeNG Det er enkelt å henge opp forskjellige ting på vegger og i tak med Norgipsplater. Till lätta och enkla upphängningar som bilder, tavlor etc.


Forutsetter at murpussen er av god kvalitet da. Jeg husker jeg hadde noe liknende men det var ikke lim, det var små stifter (2-mm lange?) på hver krok som ble. Skrudde en krok for å holde en spotstang rett i gipsen. Der henger det evt en type kroker, og du kan bruke fiske-sen til å henge bildene i. Krok for gipsvegg , stk.


I garasjen er det gipsvegg og i boden er det trepanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg