torsdag 20. april 2017

Jotun benar

Gleden ved å male blir større med riktig lakk fra MAXBO! Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alt av lakk til interiør og gulv. Da trenger du dekkplast og papp!


Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter.

Benar Edeltreolje er en værbestandig olje til oppfriskning og vedlikehold av edle tresorter. Benar UVR er en værbestandig alkydolje for edle tresorter. Produktet inneholder filmkonserverende midler som motvirker vekst av svertesopp på treoverflaten.


Benar Blank er en klar alkydolje til innen- og utendørs bruk, med meget god værbestandighet og vannfasthet. Benar Matt er en alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet. En værbestandig alkydolje for edle tresorter, motvirker svertesopp. En alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet.


BENAR UVR er en værbestandig alkydolje for edle tresorter.

En ypperlig olje som kan brukes til oppfriskning og vedlikehold av teak, redwoo edeltre. Oljen gir en blank overflate. Den har god inntrenging, gir et oljet utseende og en svak. Brukes på treverk over vannlinjen. Benar Marine beholder elastisiteten over lang tid og gir en meget sterk.


Se beste pris på Jotun Benarolje Blank (liter). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. JOTUN BENAR OLJE UVR 75L. Logg inn for å få tilgang til dine. Blanke flater vaskes med Jotun Husvask og mattslipes.


Gammel løs olje eller lakk,. Værbestandig olje til oppfriskning og vedlikehold av edeltre. It offers flexible and water resistant protection. It contains fungicides against.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg