mandag 17. april 2017

Isoporkutter

Disse kutterne forhindrer søppel på byggeplassen og de velkjente statiske isoporkulene som fester seg over alt der hvor man arbeider. Isoporkutter ne minimaliserer. Isolasjonskutter Profix 2leveres med kniv på 15cm og en på cm. Justerbart effekt trin på håndtaket sørger for riktig temperatur ved kapping av isolasjon. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Håndskjæreren Tomixx er med sin ergonomiske design velegnet til oppskjøring av isolasjonsplater opp mot 2mm med frihånd.

Vi tilbyr utleie av kuttemaskiner som kan brukes på både tre, stål, sten og betong. Hos oss kan du også leie vedklyvere til hjemmebruk når du skal få veden i hus. Use straight-rod option to cut in.


Arbeidsstasjon med vertikalstilt varmetråd. Stående og håndholdte verktøy for ren og enkel tilpasning av isopor. For rettkutt og detaljer rundt oppstikk og søyler.


Kutter EPS og XPS uten søl. Styrofix kutter raskt enkelt og helt nøyaktig plater av hardt skum som isopor,sagex eller alporit.

Light Emergency Stretcher Systems Fremtidsrettet beredskap for storulykker. Komplette løsninger som støtter en helhetlig strategi for pasientevakuering. En skumplastskjærer er et allsidig verktøy for å forme skum, polystyren eller isopor (ikke skumgummi). Trønderfrim Frimerker og Hobby.


Fikk for en tid tilbake tilbudet om å overta et Windex-prosjekt. Men i prosessen med å finne ut av dette ser. How to make a Hot Wire Cutter for foam or polystyrene- styro slicer - cosplay, lost foam casting etc - Duration: 10:06.


Ikke umulig at jeg bygger en. NOK 19frakt: mer informasjon. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Har tenkt til å lage en lang glødetråd som jeg skal bruke til å kutte isopor og slike ting. Så langt har jeg et støpsel uten jording med ca meter ledning på. Denne isoporkutter en sparer deg for et avfalsproblem med statiske isoporkuler som har en tendens til å klebe seg til alt mulig. Verktøy Diverse verktøy Søppelplukker.


Tilkoblingspanel for kanal. Kontakt kundeservice på tlf.

Produktområdet er bredt og vi leverer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg