tirsdag 18. april 2017

Stas bildeoppheng

STAS systemer for bildeopphenging. STAS opphengsystemer tilbyr en rekke smart utformet (og patenterte) skinnesystemer som er genialt til både montering og belysning av kunst. Flytte på bilder uten å lage ekstra hull i veggen!


Systemer for bildeopphenging: den beste måten å henge opp bildene dine på! Ski, vis a vis Ski togstasjon, innen våre åpningstider eller etter avtale, utenom.

STAS minirail : Hvis du ønsker deg en elegant og diskret maleriskinne, velger du STAS minirailsystem. STAS cliprail : Hvis du leter etter et soli no-nonsense. STAS produkt katalog by Nordeko STAS. Nordeko er importør av innovative bildeopphengsystemer. Selskapet driver med salg og montering av solskjerming, bildeoppheng systemer, LED-paneler og gardiner og gardinskinner for offentlige.


Våre patenterte bildeoppheng systemer deles i to hovedkategorier:. Etter montering av skinnen, hektes STAS cobra wire enkelt på plass på ønsket sted.

Til oppheng av tegninger og mindre bilder. Bildeoppheng med messinghempe. Lerretsoblat med vannløselig gummiering. Den vannløslige gummieringen fuktes og klistres.


På søndag er et farsdag og her i huset gjør vi alltid litt ekstra stas på pappa. Omskapt bildeoppheng Både mor mi og. Her vises hvordan du kan henge opp bilder og malerier på veggen uten at du lager flere hull i veggen. Artiteq bilde opphengskinner kan brukes på. Filtknopper og oppheng av bilder Beskytt følsomme overflater og gjør oppheng av bilder til en lek.


For et par uker siden fant jeg dette fuglefatet i en bruktbutikk. Har lurt litt på hva jeg skulle henge det opp med. Systemet består av en opphengsskinne med metalltråd og kroker. Supre tips, nå gikk det opp for meg hvorfor jeg har følelsen av at noe er galt me bildeveggen på kjøkkenet! Jeg fant noen helt spesielle kroker i kjelleren under en opprydning til å feste på betongvegg eller murvegg så man kan henge bilder på veggen uten å måtte borre.


Indeks STAS vegg systemer STAS vegg systemer med belysning STAS tak systemer STAS tak systemer med belysning STAS.

Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt:. Kortrapp med aluminium rammeverk. Benhøyder 2 og cm. Montering og demontering meget enkelt uten bruk av verktøy. Sett bildene tett sammen,.


Rammer som lar deg vise frem yndlingsbildene dine. Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming. RIGHT Treskrue Right er Arvid Nilssons treskruesortiment som inneholder skruer med Torx spor i blankforsinket, Cog rustfri utførelse.


For å gjøre det enkelt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg